pet shop Kedi maması Köpek maması
evden eve nakliyat
DOLAR 34,2638 0.01%
EURO 36,9869 -0.05%
ALTIN 3.033,160,18
BITCOIN 2287944-0.81452%
İstanbul
15°

AÇIK

12:53

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Başkan Yeniden Atakan Yüce Oldu
1003 okunma

Başkan Yeniden Atakan Yüce Oldu

ABONE OL
Haziran 11, 2024 14:46
Başkan Yeniden Atakan Yüce Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pendikspor Olağan kurulu (11 Haziran 2024) tarihinde Atatürk kültür merkezinde gerçekleşti.

Kurul İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı. Atakan Yüce başkanlığa devam ederken, Divan başkanı seçimi yapıldı ve Bülent Aydın Başkan seçildi.

Toplantıda Pendikspor Dernek Başkanı Atakan Yüce, Pendik belediye başkanı Ahmet CİN , ve Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız konuşma yaptılar.Toplantıya tüm siyasi parti temsilcileri,ilçe yöneticileri,meclis üyeleri ,basın mensupları ve birçok isim de katılım sağladılar.

DerneK Başkanı Atakan Yüce yaptığı konuşmasında ;

https://youtube.com/shorts/3RCa0N1Ltyw?feature=share

Öncelikle Belediye başkanımızı, Pendik Kaymakamımızı, yönetim kurulumuz ve basın mensuplarımızı Saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

Amatör kulüp başkanımız Pendik’imizin değerli iş insanları kongre üyelerimiz kıymetli basın mensuplarımız ve cefakar taraftarımız ,Pendikspor Olağan genel kurul toplantısına hepiniz hoş geldiniz Şeref verdiniz, Pendikspor ailesine görev aldığım 4 yıldan beri kıymeti belediye başkanımız değerli yönetim kurulu arkadaşlarımız ve şirket ortaklarımız ile birlikte gece gündüz demeden çalışarak kurumsal bir yapıya sahip hale geldik. bugün itibarıyla borçlu bir şekilde belediyeye ve siz kıymetli iş imkanlarımıza yük olmadan her sorumluluğu alarak yolunuza devam etmeye çalışıyoruz .

Sirketleşme sürecinde söz verdiğimiz çocukluk hayalimizi gerçekleştirirken desteklerini esirgemeyen başta değerli başkanımız ,kıymetli yönetim kurulu arkadaşlarımız ve şirket ortağımız teşekkür ediyoruz. Pendik sporumuz hayalinin bile güzel olduğu Süper lig’de son maça kadar son saniye kadar mücadele etti. Bize hep yıllardır ağzımızdan düşmeyen şampiyon Süper Lig de çok güzel başarılar elde ettik ve tarihe altın harflerle Pendiksporumuzun ismini yazdırdık,Önümüzdeki sene yine savaşçı bir takım olacağız . önümüzdeki birkaç yıl içinde hem yarışmacı bir takım olacağız hem de sertleşme anlamında eksiklerimizi tamamlayacağız ve çocukluk hayalimizi daha büyük hedeflere taşıyacağımızı bilmenizi isteriz.Saygılar sunarım.

Atakan Yüce’nin yaptığı konuşma sonrasın da Belediye Başkanı Ahmet Cin kürsüye çıkarak konuşma yaptı ;

Tüm katılım sağlayan başta değerli kaymakamımızı değerli başkanlarımızı,basın mensuplarımızı selamlıyorum hepiniz hoşgeldiniz.

Hep beraber olmayı becerebilen bir ilçeyiz, yöneticilerimiz burada İnşallah bundan sonra süreçte onlarla beraber olmaya devam edeceğiz. Pendiksporu kurumsal yapmaya çalışırken sıkıntılı bir süreci beraber yaşadık hem maddi olarak hem manevi olarak böyle bir kurumsal olmaya, değişime ihtiyaç olduğunu görmüştük.

Daha kurumsal yapılanmaya girilmesi,kuvvetlenmesi test süreçlerinin artması ve daha güçlü hem maddi hem manevi anlamda bir yapıyı oluşturduktan sonra çıkmamızın daha sağlıklı olacağına inanıyoruz. tecrübesizliğimiz başta biraz sallamış oldu ama sonuç itibariyle 1950 yılında kurulan Pendikspor’un hem ilk defa bir çıkması hem de hem de her bir tecrübesini elde etmiş olmasi önemli bir tecrübe . Bir kulüp noktasına mutlaka Pendikspor’u getirmemiz lazım İnşallah bunu hep beraber başarırız diye düşünüyorum tabii biz belediye olarak hakikaten çok ciddi imkanlar sunmaya çalışıyoruz ve böylede devam edecek.Katılan herkese teşekkür ederiz.

Kaymakam Mehmet Yıldız ise;

Herkezi saygı ve sevgi ile selamlıyorum.

Tabii öncelikle şuradan başlamak isterim Pendikspor sadece Pendik için değil sadece İstanbul için değil ,Türk sporu içinde çok önemli bir marka aslında bunu zaman zaman aldığı önemli sonuçlar da Türkiye gündemine gelen sonuçlardan da görüyoruz .Cok açmak istemiyorum ama hadi açalım yani Fenerbahçe’yi yenmesi ile mesela geçmişte birçok başarısıyla zaten Türkiye’nin gönlünde yer edinmiş bir camiadır bir spor kulübüdür bir futbol kulübüdür.

1950’den bu yana 74 yıllık bir kulüp, bugün Süper lig’de yer alan birçok takımdan çok daha eski kültüre tarihe sahip olan çok önemli bir camiadır. PTT 1 ligde mücadele edeceğiz ama tekrar şunu belirtmek isterim bu çok önemli şehri benim de burada yönetici olarak bulunduğum süreçte bizlere yaşatan başta çok değerli belediye başkanımız Ahmet Cin’e ve Pendikspor’un bütün geçmiş başkanlarına ,şirket yönetiminde huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum ,teşekkür ediyorum Sağolsunlar Allah razı olsun ve yeniden başlıyoruz bu başarı hikayesi burada bitmez.”dedi.

Yazar

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP