pet shop Kedi maması Köpek maması
evden eve nakliyat
DOLAR 34,2532 0.1%
EURO 37,0951 0.19%
ALTIN 3.007,610,53
BITCOIN 2303602-1.38541%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

15:51

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Programı Çamlık İlkokulun’da Gerçekleşti
343 okunma

Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Programı Çamlık İlkokulun’da Gerçekleşti

ABONE OL
Eylül 9, 2024 12:13
Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Programı Çamlık İlkokulun’da Gerçekleşti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pendik Kaymakami Mehmet Yildiz, Pendik Garnizon Komutani Tümamiral Recep Erdinç Yetkin, Pendik Belediye Baskanı Ahmet Cin, Pendik İlçe Milli Egitim Müdürü Ertan Saygin, Pendik ilçe Emniyet Müdürü Hakan Öztürk, Pendik ilçe Jandarma Komutanı Üstegmen Fahri Tiril, okul müdürleri, öğretmenleri, öğrenciler ve velilerin katılımıyla 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programı  Çamlık İlkokulunda gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programımız protokol konuşmaları ile devam etti. Milli Eğitim Baknımız Yusuf TEKİN’in mesajı okundu.  Pendik Kaymakami Mehmet Yildiz, Pendik Garnizon Komutani Tümamiral Recep Erdinç Yetkin, Pendik Belediye Baskanı Ahmet Cin, Pendik İlçe Milli Egitim Müdürü Ertan Saygin, Pendik ilçe Emniyet Müdürü Hakan Öztürk, Pendik ilçe Jandarma Komutanı Üstegmen Fahri Tiril ilk zili çalarak öğrencilere başarılar diledi.  

Sınıflarımızı ziyaret eden Protokol öğrencilere başarılar dileyerek Milli Eğitim Bakanlığının öğrencilere ulaştırdığı ücretsiz ders kitaplarını dağıttılar. 

Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız Yeni Öğretyim Yılında Öğrencilere Şu sözler ile Başarılar Diledi;

https://youtube.com/shorts/3RCa0N1Ltyw?feature=share

2024-2025 Eğitim Öğretim yılının geleceğimizin teminatı Sevgili öğrencilerimize,öğrencilerimizin kıymetli ailelerine ve onları hayata hazırlayan çok değerli öğretmenlerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor , Sağlıklı ve Başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum.”

Pendik Belediye Başkanı Sosyal medya hesaplarında şu ifadeler yer verdi;

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Açılış Töreni’nde ilçe protokolümüz ile birlikte ilk ders zilini çaldık.

Pendik’teki okullarımızda eğitim görecek tüm öğrencilerimize ve Milli Eğitim camiamıza yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum.

Yazar

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP