pet shop Kedi maması Köpek maması
evden eve nakliyat
DOLAR 34,3005 0.11%
EURO 36,9660 -0.11%
ALTIN 2.994,22-1,10
BITCOIN 2252547-2.32338%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

05:53

SABAHA KALAN SÜRE

Yedi Bölge ,Tek Çatı Altında Toplandı
868 okunma

Yedi Bölge ,Tek Çatı Altında Toplandı

ABONE OL
Ekim 7, 2024 15:54
Yedi Bölge ,Tek Çatı Altında Toplandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pendef Dernekler Federasyonu Geleneksel Yedi Bölge Tek Gölge Anadolu Hemşehri Buluşmasını Yunus Emre Kültür Merkezinde Bağlı Oldukları Derneklerin Yöneticileri Üyelerinin Katılımı ile Gerçekleştirdi.


Geceye Misafir Olarak Pendik Belediye Başkanı Sn Ahmet CİN Siyasi Parti Temsilcileri STK Başkanları Gaziler İş adamları katıldı Açılış konuşmalarının ardından Program’a geçildi Yöresel Halk Oyunları Ekipleri ve sanatçılar sahne aldı.

Pendik Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleşen, “Yedi Bölge Tek Gölge Anadolu Buluşuyor” Programının sunuculuğunu PENDEF Genel Başkan Yardımcısı ve PEKSEM Başkanı Erdinç Yenigül yaptı.

Programa Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Pendik Belediyesi Başkan Yardımcısı Atakan Yüce, sanatçılar Yağız Kaya ve Sami Yalçın, STK temsilcileri ve birçok davetli katıldı.

https://youtube.com/shorts/3RCa0N1Ltyw?feature=share

Başkanlığını Yasin Gördeli’nin yaptığı, PEKSAD Halk Oyunları Ekibi de 7 bölgeden halk oyunları gösterisi yaparak etkinliğe destek verdi.

Murat Çevik: “Herkes Derneklerine, Federasyonlarına Sahip Çıksın”
2008 yılında “Yedi Bölge Tek Gölge” anlayışıyla kurulan federasyonun geçmişteki başkanlarını anarak, “Bu kutlu görevi daha yukarıya taşımak adına var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

Ayrıca, İstanbul’a göç edenlerin bu sivil toplum kuruluşları sayesinde birbirleriyle dostlaştığını vurgulayarak, “Herkes derneklerine, federasyonlarına sahip çıksın” çağrısında bulundu.

Murat çevik konuşmasına ek olarak kurucu Başkan Fuat Şengül konuşmasında kurucu başkan Fuat Şengül’üde Rahmetle andı ve Ruhuna Fatiha okudu.

Sonraki Başkanlar Yaşar Saka ve Av.Ramazan Öztürk ve Ziya Özcan yönetimlerine teşekkür etti.

Bizde devraldığımız bu kutlu görevi ve bayrağı daha yukarıya taşıyarak , var gücümüzle çalışıyoruz çalışacağız.

Başkan Cin: “Tüm STK’lara Destek Veriyoruz”

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin;

Yeni sezonun hayırlı olmasını diledi , okullar açıldı tatil bitti bundan sonra kültür ve sanat faaliyetlerimize daha da yoğunluk vereceğiz.

Etkinlikte yaptığı konuşmada, ilçe genelindeki tüm sivil toplum kuruluşlarına destek verdiklerini ve bu desteğin devam edeceğini ifade etti.

Yazar

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP