pet shop Kedi maması Köpek maması
evden eve nakliyat
DOLAR 34,2487 0.09%
EURO 37,1166 0.25%
ALTIN 3.010,430,62
BITCOIN 2320275-1.8876%
İstanbul
14°

AZ BULUTLU

12:54

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

İBB Sivil Toplum İlişkiler Şube Müdürü Vedat Kara’dan Erzurumlular Gününde Anlamlı Mesajlar
39 okunma

İBB Sivil Toplum İlişkiler Şube Müdürü Vedat Kara’dan Erzurumlular Gününde Anlamlı Mesajlar

ABONE OL
Ekim 20, 2024 21:09
İBB Sivil Toplum İlişkiler Şube Müdürü Vedat Kara’dan Erzurumlular Gününde Anlamlı Mesajlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Sivil Toplum İlişkiler Şube Müdürü Vedat Kara, Erzurum Tanıtım Günleri etkinliğine katılarak anlamlı bir konuşma yaptı. Konuşmasına, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’nun selamlarını getirdim,” diyerek başlayan Kara, Erzurum’un Türkiye’nin bağımsızlık mücadelesindeki yerini vurguladı.

Kara, Mustafa Kemal Atatürk’ün Erzurum’a vardığında, şehirlilerin ona nasıl sahip çıktığını şu sözlerle dile getirdi: “Erzurum, Paşa’m emrinizdeyiz diyerek onu bağrına basan yerdir. Manda ve himaye kabul edilemez denilen yerdir. Bağımsızlık ışığını yakan, milli mücadeleye can verenlerin şehridir Erzurum.”

Vedat Kara, bu duygu yüklü konuşmasıyla tüm Erzurumlulara kucak dolusu selam ve sevgilerini iletti.İBB olarak kamu hizmeti yürüttüklerinin bilincinde olduklarını belirten Kara, “İstanbul’da yaşayan 16 milyon İstanbullunun farklı kültürlerin, inançların ve siyasi düşüncelerin bir arada olduğunu bilerek, bu çeşitliliği destekliyoruz. Bu meydanlarda herkesin kendini rahatça ifade edebilmesi ve kültürlerini paylaşabilmesi için çaba sarf ediyoruz,” dedi. Ayrıca, Erzurumluların İstanbul’da buluşmasını sağlayan ve Erzurum kültürünü İstanbullularla tanıştıran tüm kurumlara ve katılımcılara teşekkür etti.

Erzurum Tanıtım Günleri, Erzurum’un zengin kültürel mirasını İstanbul’a taşımaya ve iki şehir arasında köprüler kurmaya devam ediyor.

https://youtube.com/shorts/3RCa0N1Ltyw?feature=share

Yazar

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP