pet shop Kedi maması Köpek maması
evden eve nakliyat
DOLAR 34,2958 0.02%
EURO 37,0833 0.14%
ALTIN 3.024,16-0,16
BITCOIN 23700532.27206%
İstanbul
16°

AÇIK

05:58

SABAHA KALAN SÜRE

Yunus Emre Anaokulu’nda Ebeveynlere Yönelik Seminerler Düzenlendi
9 okunma

Yunus Emre Anaokulu’nda Ebeveynlere Yönelik Seminerler Düzenlendi

ABONE OL
Ekim 28, 2024 14:14
Yunus Emre Anaokulu’nda Ebeveynlere Yönelik Seminerler Düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yunus Emre Anaokulu’nda düzenlenen seminerler, çocukların gelişimine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirildi. Ebeveyn tutum ve davranışlarının çocuk üzerindeki etkilerini ele alan seminer, Çocuk Gelişimi Uzmanı Büşra Sarıgül tarafından verildi. Bu seminerde ebeveynlerin çocuklarla olan iletişimlerini nasıl geliştirebilecekleri ve bunun çocukların psikolojik ve davranışsal gelişimleri üzerindeki etkileri üzerinde duruldu.

Aynı gün içinde Fizyoterapist Bahar Arslan tarafından “Çocuklarda Fiziksel Aktivite ve Posturun Önemi” konulu bir başka seminer düzenlendi. Bu seminerde, çocukların fiziksel aktivite yapmalarının ve doğru duruş alışkanlıkları kazanmalarının önemi vurgulandı. Arslan, düzenli fiziksel aktivitenin çocukların gelişiminde nasıl kritik bir rol oynadığını katılımcılarla paylaştı.

İki seminer de ebeveynlerin ve çocukların sağlıklı gelişimlerine yönelik bilinçlenmelerine katkı sağlamayı hedefliyor. Seminerler, Çekmeköy İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından desteklenmektedir ve ailelerin çocuk sağlık ve gelişimi konusundaki bilgilerini arttırmayı amaçlamaktadır.

Yazar

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP