pet shop Kedi maması Köpek maması
DOLAR 32,2476 -0.01%
EURO 34,8387 0.4%
ALTIN 2.418,981,09
BITCOIN 2003496-0,67%
İstanbul
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

221 okunma

Chp Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Tarık Balyalı

ABONE OL
Ocak 23, 2024 06:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ekrem İmamoğlu Açıkladı: “CHP’nin Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Tarık Balyalı”

Son dakika bilgisine göre; Süleyman Tarık Balyalı CHP Pendik Belediye Başkan Adayı oldu. Gelişmeyi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu duyurdu. Yapılan açıklamada; “İBB Meclisi Grup Başkanvekili Tarık Balyalı’yı tebrik ediyor, başarılar diliyorum.” denildi.

Özgür Özel’in Yaptığı başkanlık açıklamasından sonra Gözler Süleyman Tarık Balyalı’ya çevrildi.

Kimdir Süleyman Tarık Balyalı;

https://youtube.com/shorts/3RCa0N1Ltyw?feature=share

Süleyman Tarık Balyalı: CHP Pendik Belediye Başkan Adayı

 1973 doğumlu Süleyman Tarık Balyalı, İstanbul Pendik’te dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimini Pendik’te tamamlamış, ardından Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun olmuştur. Yüksek Lisans eğitimini Okan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Muhasebe ve Denetim Bölümü’nde tamamlayan Balyalı, siyasi kariyerine 1995 yılında CHP üyesi olarak adım atmıştır.

 Siyasi hayatında birçok görev üstlenen Balyalı, CHP Pendik Gençlik Kolu Başkanlığı, CHP İstanbul İl Gençlik Kolu Başkan Yardımcılığı gibi önemli pozisyonlarda bulunmuştur. Ayrıca İlçe ana kademede Yönetim Kurulu Üyeliği ve İlçe Sekreterliği gibi görevleri de üstlenmiştir. Aktif siyasetinin yanı sıra İSMMMO Meslek Yasası Komite Üyeliği ve KAFFED (Kafkas Dernekleri Federasyonu) Yönetim Kurulu Üyeliği gibi sivil toplum kuruluşlarında da yer almıştır.

2009 yılında Pendik Belediyesi Meclis Üyeliğine seçilen Balyalı, 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmiş ve Pendik Belediye Meclisi Üyeliği görevini sürdürmüştür. 2024 yerel seçimlerinde CHP Pendik Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Tarık Balyalı, evli ve iki çocuk babasıdır.

Yazar

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.