pet shop Kedi maması Köpek maması
evden eve nakliyat
DOLAR 34,2590 0.07%
EURO 37,1107 0.23%
ALTIN 3.006,710,50
BITCOIN 2318957-1.85192%
İstanbul
14°

AZ BULUTLU

12:54

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Mehmet Sekmen, Erzurum Günleri’nde Hemşehrileriyle Buluştu
28 okunma

Mehmet Sekmen, Erzurum Günleri’nde Hemşehrileriyle Buluştu

ABONE OL
Ekim 20, 2024 21:02
Mehmet Sekmen, Erzurum Günleri’nde Hemşehrileriyle Buluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İstanbul Yenikapı’da düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri’ne katıldı. Erzurum Konfederasyonu (ERKON) tarafından organize edilen etkinlik, Erzurum’un kültürel değerlerinin tanıtılmasına ve hemşehriler arasında dayanışmanın pekişmesine vesile oldu.

Sekmen, etkinlikte yaptığı konuşmada, Erzurum’un zengin kültürünü İstanbul’a taşımaktan büyük gurur duyduklarını belirterek, “Erzurum’un köklü geleneklerini, sanatını ve kültürel mirasını İstanbul’da yaşatmak bizler için büyük bir onurdur” dedi.ERKON Başkanı Ali Murat Alatepe’ye ve tüm katılımcılara teşekkür eden Sekmen, bu tür buluşmaların Erzurumlu hemşehrilerin birlik ve beraberliğini güçlendirdiğini vurguladı.

“Erzurum’un her köşesinden gelen değerlerimizi, zenginliklerimizi birlikte daha güçlü kılacağız” ifadelerini kullandı.Erzurum Tanıtım Günleri kapsamında, Erzurum’a özgü lezzetler, el sanatları ve kültürel etkinlikler ziyaretçilerle buluştu. Yenikapı’daki etkinlikte, Erzurum’un tarihi ve kültürel zenginlikleri İstanbul halkına tanıtıldı.

Yazar

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP